Om SK Shoes

Om SK Shoes

 

SK Shoes henvender sig til kvinder i alle aldre, som vil have en smart sko, men samtidigt ikke vil gå på kompromis med hensyn til komfort og kvalitet. SK står for Susanne Kjær, som er ejer af SK Shoes.

Hos SK Shoes finder du det populære franske mærke Arche, håndlavede sko i det blødeste skind i mange skønne farver og med en 100 % natur latex stødabsorberende sål. SK Shoes har det største udvalg af Arche i Skandinavien.

For dig, der gerne vil skille dig lidt ud fra mængden tilbyder SK Shoes to eksklusive mærker, som kun vi fører i Danmark. Håndlavede sko fra Thierry Rabotin og sko i vores eget mærke, SK Shoes.

Den franske designer, Thierry Rabotin, laver sko i de fineste materialer, der får dig til at føle, at du går med bare fødder. Skoene er ultra bløde, meget elegante, og i et luksuiøst design.

Sko i vores eget mærke, SK Shoes, er håndlavede sko fra Norditalien. De er fremstillet efter stolte, italienske håndværksmæssige traditioner. En kunde skrev begejstret ” de lækreste sko, jeg har haft i årevis. Supersmarte og lette som en fjer. Pasformen er fremragende…”

Du kan handle alle vores mærker både på denne webshop og i vores fysiske butik. Men hvis du har mulighed for det, så kom ind i vores butik, så vi kan give dig en individuel og professionel rådgivning, der kan bistå dig med at vælge lige præcis den sko, der passer perfekt til dig.