HANDELSBETINGELSER

Domænet ejes af:
SK Shoes

Ny Østergade 5
1101 København K
CVR 27571255

Ordrebekræftelse:

Alle ordrer bekræftes automatisk med en e-mail. Vi er lagerførende med alle varer, men skulle en vare alligevel være udsolgt, vil du straks få besked herom pr. e-mail. Såfremt du er interesseret i at blive skrevet op til varen til senere levering, bedes du sende en e-mail til susanne@skshoes.dk. Hvis varen er i restordre vil du få besked om en cirka leveringsdato.
Selve betalingen for din bestilling trækkes først på dit betalingskort, når varen afsendes fra vores lager.

Priser:

Alle priser er angivet i DKK og er inkl. moms.

Betaling:

Følgende betalings- og kreditkort kan anvendes: Dankort og Visa/Dankort. Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard, JCB og American Express. Når du betaler med Dankort eller et kreditkort skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og de 3 kontrolcifre ved bestillingen. Det er gratis at benytte såvel Dankort som kreditkort, da vi betaler alle gebyrer.

Sikkerhed i forbindelse med betaling:
Vi har gjort os stor umage med at kunne tilbyde en sikker løsning til vore kunder. Vi garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. Alle oplysninger om kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre beskyttes, og informationerne sendes i krypteret form videre til PBS. Vi modtager ikke kortnummer, udløbsdato eller kontrolcifre. Det gør udelukkende PBS.

Levering:

Alle varer sendes med Post Danmark. Leveringstiden i Danmark er typisk 1-5 dage for lagervarer. Der tages forbehold for leveringstid udenfor Danmark.

Forsendelsesomkostninger:

Bestillinger indenfor Danmark er gratis.

Fortrydelsesret/Retur:

Du har 14 dages fortrydelsesret. Varerne skal returneres i original emballage og i samme stand, som du modtog den. Du betaler returportoen. Husk at vedlægge fakturaen/kvitteringen. Så snart vi har modtaget varen retur og godkendt returneringen, krediterer vi dig pengene. Til det formål skal vi bruge følgende oplysninger:

Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)

Vi returnerer beløbet til din konto samme dag vi modtager varerne.
Hvis du er i tvivl om noget?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, bedes du kontakte:

SK Shoes
telefonisk på tlf. +45 33330341
eller e-mail til info@skshoes.dk